RING OSS - 035-202 21 30

Mäklare Halmstad

RING OSS - 035-202 21 30

Mäklare

Välj ditt hus i Halmstad med våra kunniga mäklare i Halmstad.

Dags att byta bostad i Halmstad? Anlita oss som mäklare i Halmstad när du planerar att sälja ditt hus i Halmstad. Vårt engagemang för våra kunder tillsammans med vår goda lokalkännedom gör oss unik i branschen. Vi erbjuder en smidig säljprocess och ser även till att du får ett högt slutpris på din bostad! 

Kontakta oss och få en kostnadsfri värdering av din bostad!

Gör ett bra val av mäklare i Halmstad

Vi vet att varje försäljning och bostad är unik, därför är det bra om våra mäklare i Halmstad får möjlighet att komma hem till dig innan försäljningen för att skapa sig en så bra bild och känsla av din bostad och dess omgivningar som möjligt. Vill du veta vad din bostad är värd? Våra erfarna mäklare i Halmstad kan ge dig en kostnadsfri värdering av ditt hem! 

På vårt första möte med säljare går vi alltid igenom din boendesituation, dina önskemål, dina ekonomiska förutsättningar samt tittar närmare på din bostad. Våra mäklare i Halmstad har god lokalkännedom och vet hur bostadsmarknaden ser ut i just ditt område. 

Så går en säljprocess till – 6 vanliga steg 

En försäljningsprocess ser ganska liknande ut oavsett vilken mäklare i Halmstad du anlitar. Skillnaderna på mäklare ligger i detaljerna. Hos oss får du alltid personlig kontakt med några våra allra bästa mäklare i Halmstad, som alla har stor kunskap och expertis om vår vackra stad. I korta drag går vår säljprocess till så här:

  1. En av våra duktiga mäklare i Halmstad kommer hem till dig och värderar din bostad.
  2. Vi samlar sedan in fakta som behövs för att sälja din lägenhet eller ditt hus i Halmstad. Informationen innefattar exempelvis besiktning, planritning och försäkring.
  3. Din bostad marknadsförs av våra skickliga mäklare i Halmstad. Vi arbetar alltid med professionella fotografer och kan även hjälpa er med att styla ert hem om ni så önskar. Vi anpassar vår marknadsföring efter tilltänkta köpare och försöker alltid hitta nya sätt att få din bostad att sticka ut i mängden! 
  4. När det är dags för visning får du se våra mäklare i Halmstad briljera. Med stor kunskap och en bred lokalkännedom svarar vi på besökarnas frågor och får ditt hem att se så inbjudande ut som möjligt. 
  5. Köpare har trillat in och det har blivit dags för den nervkittlande budgivningen. Vi förstår att både köpare och säljare kan uppleva detta steg som påfrestande och nervöst. Därför lägger vi stor vikt vid att vara tydliga i vår kommunikation och strävar alltid efter att göra ett så snabbt och lyckat avslut som möjligt.
  6. Efter en budgivning väntar kontraktsskrivningen. Din personliga mäklare går noggrant igenom kontraktet med både säljare och köparen så att ni båda är med på exakt vad ni kommit överens om och vad det är som gäller.