RING OSS - 035-202 21 30

Mäklare Halmstad

RING OSS - 035-202 21 30

Om oss

Våra mäklare i Halmstad.

Vi på MOHV Halmstad är en kunnig och personlig mäklarfirma i Halmstad som genom vårt engagemang för våra kunder blivit ett etablerad företag på bostadsmarknaden. Som ett av Sveriges trevligaste mäklarkontor hjälper vi dig att sälja lägenhet och hus i Halmstad. Hos oss får du alltid personlig kontakt med några av de allra bästa mäklarna i Halmstad, som alla har stor kunskap och expertis om vår vackra ort. När du behöver hjälp av en nytänkande och kunnig mäklare i Halmstad – kontakta oss! 

Ska du sälja din bostad? Kontakta oss och få en kostnadsfri värdering!

Din lokala mäklare i Halmstad 

Vårt företag har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och vi kan nu ses som ”Sveriges minsta rikstäckande kedja” inom fastighetsmäkleri. Vi har flera kontor över hela landet och våra mäklare blir experter på just sina områden. För oss som mäklare i Halmstad vet vi vikten av att ha en kunnig mäklare med god lokalkännedom med i sin bostadsaffär. Vi har stenkoll på de snabbaste vägarna till närliggande busshållplatser, vilken mataffärer i området som är att föredra vid vardagens alla storhandlingar samt var de närmaste skolorna ligger. För köpare som ska flytta till Halmstad för första gången kan vi även tipsa om utflyktsmål och sevärdheter, så som Hallandsgården och Halmstad Äventyrsland. Information som vi vet att köpare värdesätter och väger in när det är dags för budgivning.

Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj. Som företag står vi aldrig stilla utan fortsätter att utvecklas och tydligt differentiera oss från andra mäklarföretag. Vi vill att våra kunder som säljer lägenhet eller hus i Halmstad ska få ut maximalt av sin affär i alla lägen och vi gör allt för att leverera just detta. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad som utmärker oss som mäklare i Halmstad!

Vi hjälper dig sälja lägenhet eller hus i Halmstad

Våra mäklare i Halmstad har alltid siktet inställt på att du ska få det högsta priset för din bostad. Vår stora kunskap om den lokala marknaden i kombination med ett gediget kontaktnät av köpare gör att vi forsätter leverera strålande fastighetsaffärer! Vill du veta vad du kan få för ditt hus eller lägenhet i Halmstad? Kontakta oss och få en gratis värdering av din bostad! 

95 procent nöjda kunder

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en personlig service i högsta klass. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda! När vi bett tidigare kunder att utvärdera oss som mäklare i Halmstad har resultatet varit slående! 95 procent av våra tidigare kunder rekommenderar oss som mäklare i Halmstad – en siffra vi är väldigt nöjda och tacksamma för! Vill du vara en del av de nöjda kunderna? Kontakta våra erfarna mäklare i Halmstad och låt oss hjälpa er bostadsaffär framåt!